BOSAK EMPLOYMENT d.o.o.

BOSAK EMPLOYMENT je registrirana profesionalna agencija za zapošljavanje sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska (EU) specijalizirana za ustupanje zaposlenika našim poslovnim klijentima iz različitih poslovnih sektora i industrija.

Naše poslovanje regulira, licencira i nadzire Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske.

Rad s ljudima je rad s osobnom srećom i sudbinama, a to ga čini vrlo osjetljivim zadatkom s iznimnom potrebom za najvišim stupnjem odgovornosti i pravednosti. Naš cilj jest da naši poslovni klijenti budu zadovoljni, ali još više, naša je misija da naši zaposlenici budu zadovoljni i prosperitetni, posebno oni koji su daleko od svoje domovine čije se obitelji u inozemstvu oslanjaju na njih i njihov rad. Mi njegujemo načela jednake mogućnosti i ravnopravnosti spolova.

Vodimo računa da se naši inozemni zaposlenici osjećaju sigurno i dobro u Hrvatskoj, da svi imaju medicinsku i stomatološku skrb, kao i da zarađuju za svoj mirovinski sustav kao i svaki drugi hrvatski državljanin.

Naše strane zaposlenike vodimo od dana kada se prvi put sretnemo na razgovoru do sletanja u Hrvatsku i početka rada s našim poslovnim klijentom. Postoji nekoliko administrativnih koraka i postupaka koje je potrebno obaviti te dostaviti dokumente kako bi se zaposleniku omogućio početak rada u RH. Neki moraju biti odrađeni u inozemstvu, u državi od kuda zaposlenik dolazi u Hrvatsku, a neki u Hrvatskoj. Imamo široku mrežu partnera s kojima pokrivamo ova područja i uvelike olakšavamo cijeli proces našim stranim zaposlenicima, uključujući Filipinsku Upravu za zapošljavanje u inozemstvu – POEA i Filipinski Ured za rad u inozemstvu POLO u slučaju filipinskih državljana.

Stoga, u BOSAK EMPLOYMENT svaki član našeg predanog administrativnog tima ima adekvatno iskustvo, stručnost i vještine potrebne za pružanje potpune usluge, kako našim dolaznim stranim zaposlenicima, tako i našim poslovnim klijentima.

Naše partnerstvo s poslovnim klijentima uvijek je na načelu individualne usluge, budući da se njihove potrebe razlikuju i uvijek postoji više od jednog načina za iznalaženja prikladnog rješenja. Međusobno razumijevanje i prihvaćanje poslovnih modela ključni su za dugotrajne poslovne odnose. Jedina konstanta je obistrano prihvaćanje win-win koncepta.

Stoga, svoj posao obavljamo transparentno bez skrivenih troškova ni za strane zaposlenike ni za poslovne klijente.