BOSAK EMPLOYMENT

BOSAK EMPLOYMENT je registrirana profesionalna agencija za zapošljavanje sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska (EU) specijalizirana za ustupanje zaposlenika našim klijentima.

Naše poslovanje je regulirano, licencirano i pod supervizijom Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Kontinuirano tražimo visokokvalitetnu radnu snagu za široki spektar industrija kao što su turizam i ugostiteljstvo, metaloprerađivačka, građevinska, prehrambena i sl. koju bi ustupali našim klijentima.

Strani zaposlenici, koje smo intervjuirali, odabrali i zaposlili, dolaze kako iz regije tako i iz udaljenih destinacija kao što su Filipini. Ako ste zainteresirani za zapošljavanje u BOSAK EMPLOYMENT molimo vas da nas kontaktirate, i mi ćemo vam se povrato javiti.

Postupak zapošljavanja

Postoji strukturirani proces kojeg treba proći svaki potencijalni zaposlenik kako bi se zaposlio u Hrvatskoj – mi ćemo vam asistirati provesti vas kroz postupak.
Više...

Ustupanje radnika

Naš je cilj dugoročni odnos sa našim klijentima. Dostavit ćemo vam sve potrebne informacije koje trebate za vašu poslovnu odluku.
Više...

Pitanja i odgovori za zaposlenike

Svaki zaposlenik postaje dio BOSAK EMPLOYMENT obitelji koja vodi brigu o vašim svakodnevnim potrebama i situacijama.
Više...

Pitanja i odgovori za klijente

Provodimo naše klijente kroz postupak angažiranja ustupljenih radnika.
Više...

Pronalaženje kvalificirane radne snage ne mora biti problem

Razumijemo da pronalaženje kvalificirane radne snage može biti vrlo izazovno u današnjem svijetu. U partnerstvu s BOSAK EMPLOYMENT proširite svoj doseg u traženju zaposlenika u skladu s vašim polovnim potrebama. Pošaljite nam vaše potrebe i zajedno možemo naći najbolje rješenje.

POSLOVI U RAZLIČITIM SEKTORIMA I INDUSTRIJAMA

Imamo klijente iz različitih sektora poslovanja i industrija

TURIZAM I UGOSTITELJSTVO

U turizmu i ugostiteljstvu naši klijenti su renomirani resorti, hotelske kuće i ugostiteljski objekti koji imaju potrebu za širokim spektrom kvalificirane radne snage, kao što su chef-ovi, sushi chef-ovi, mesari, pizzaioli, konobari, barmeni, sobarice, maserke, pomoćno osoblje u kuhinji, sushi pomagači i sl, podjednako i ženske i muške zaposlenike

GRAĐEVINSKA INDUSTRIJA

U građevinskoj industriji naši klijenti imaju potrebu za širokim spektrom kvalificirane radne snage kao što su zidari, armirači, stolari i sl.

METALOPRERAĐIVAČKA INDUSTRIJA

U metaloprerađivačkoj industriji naši klijenti su renomirane kompanije iz različitih sektora koje imaju potrebu za širokim spektrom kvalificirane radne snage kao što su zavarivači, CNC operateri, bravari i sl.

 

PREHRAMBENA INDUSTRIJA

U prehrambenoj industriji naši klijenti imaju potrebu za širokim spektrom kvalificirane radne snage kao što su radnici u preradi ribe i mesa, radnici na farmama i sl.

DRUGE INDUTRIJE

Također, imamo i klijente iz drugih industrija koji imaju potrebu za širokim spektrom kvalificirane radne snage kao što su električari, vozači viličara, skladištari i sl.